Actrita Angelina Jolie este invitata la Bucuresti unde va fi cap de afis la o licitatie organizata pentru copiii abuzati sexual. Vedeta a confirmat participarea la evenimentul din octombrie.

Iubita lui Brad Pitt
va participa la un bal de caritate, organizat la initiativa Asociatiei de Interventie Terapeutica in Situatii de Criza si psihologului Mirela Zivari. Actrita va fi prezenta, pe 21 octombrie, cel mai probabil la Hotelul Intercontinental, la campania sociala

“Noi spunem "NU!" abuzurilor sexuale impotriva minorilor”. Angelina Jolie analizeaza si varianta ca, pe perioada sederii ei pe plaiuri mioritice, sa se cazeze la acelasi hotel, mai ales ca a cerut sa nu fie plimbata prea mult pana la locul unde se va tine evenimentul. Vestea ca Angelina a trecut in agenda ei si tara noastra i-a pus pe jar de hotelierii, care se intrec sa trimita cele mai bune oferte de cazare.

Invitata de onoare a balului, Angelina este cunoscuta pentru implicarea ei in zeci de campanii care vizeaza copiii din intrega lume. in cadrul evenimetului de la Bucuresti, se vor licita diverse obiecte donate de nume sonore din Romania.

Vedetele interesate de campanie au adus deja lucruri personale care vor fi scoase la licitatie in vederea infiintarii a 42 de centre pentru copii. Primul se construieste deja in comuna Potigrafu.

Iata cine a mai facut donatii

Printre cei care au donat obiecte pentru licitatie se numara Cristian Chivu, Ilie Nastase, Silvia Dumitrescu, Gabriel Cotabita, Maia Morgenstern, Leonard Doroftei, Madalina Manole, Elena Gheroghe si Catalin Botezatu.

Un portret si un tricou, de la Nadia

Nadia Comaneci a donat o fotografie-portret, cu autograf, replica a unui tablou expus la International Gymnastics Hall of Fame, din Oklahoma, dar si un tricou semnat, pe care gimnasta l-a purtat la „Nadia Comaneci International Invitational”, in 2009.

Adina Buzatu isi scoate pantofii la licitatie

Stilista va aduce la eveniment pantofii primiti de la Angela Similea dupa emisiunea „Geniali”. incaltarile, semnate Charles Jourdan, au fost purtate prima data acum 30 de ani.

Monica Columbeanu pune la bataie trusoul Irinei

Sotia lui Irinel Columbeanu a donat rochita si pantofiorii pe care le-a purtat la botez fiica sa, Irina.