Nicoleta a “evadat” de pe platourile de filmare şi a dat o fugă la Mamaia, unde a fost vedeta unei prezentări de modă semnată Adrian Pescariu. Vizita vedetei la malul mării a fost una prolifică, Luciu fiind remunerată cu suma de 1.500 de euro, pentru a defila în bikini.

Prezenţă rară pe podiumurile de modă de când s-a dedicat “meseriei” de mămică, Nicoleta a revenit în modă. Vedeta postului Acasă TV a dat, sâmbătă după-amiază, o fugă până la Mamaia, alături de sora ei şi de iubitul acesteia, ea fiind invitata specială a show-ului semnat Adrian Pescariu.

Punctuală, ca de obicei, Nicoleta a ajuns în Clubul Wish cu mai bine de 30 de minute înainte de începerea prezentării, timp în care a stat retrasă, pe canapea, în compania surorii ei.

Îmbrăcată în lenjerie intimă de culoare neagră, cu bikini, dar acoperită, totuşi, cu un furou de mătase, Nicoleta a tăiat răsuflarea tuturor bărbaţilor din club, care i-au aruncat priviri pline de subînţeles.

Cu o siluetă de invidiat, mai slabă decât toate celelalte manechine care au defilat alături de ea, iată că deţinătoarea titulaturii de cea mai sexy femeie din România şi-a recăpătat statutul la mai puţin de un an după ce a devenit mămică.

Prestaţia Nicoletei a fost remunerată pe măsură, cu suma frumuşică de 1.500 de euro, bani pe care i-a primit de îndată ce s-a terminat evenimentul. Pe lângă faptul că a defilat în lenjerie intimă, Nicoleta şi-a arătat chiloţii şi înainte de prezentare, fără voia ei, rochiţa sexy jucându-i feste.